«КаZантип» стане музично-спортивним фестивалем і буде культивувати здоровий спосіб життя

Поділитися
Фестиваль «КаZантип» буде культивувати активний і здоровий спосіб життя. У цьому році «Республіка КаZантип» буде позиціонувати себе як симбіоз музики і спорту, повідомляє прес-служба Ради міністрів Криму.

Фестиваль «КаZантип» буде культивувати активний і здоровий спосіб життя. У цьому році «Республіка КаZантип» буде позиціонувати себе як симбіоз музики і спорту, повідомляє прес-служба Ради міністрів Криму.

«Першочергове завдання уряду Криму - остаточно покінчити зі стереотипом, що територія «Z» це обов'язкова присутність наркотиків та перейти до організації молодіжних і спортивних заходів, спрямованих на здоровий спосіб життя», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Уряд автономії підкреслює, що готовий всіляко підтримати фестиваль як територію активного і здорового способу життя.

Спортивні змагання розпочнуться на «КаZантипі» 26 липня, тоді як офіційне відкриття музичного фестивалю заплановано на 6 серпня.

Фестиваль «КаZантип» проводиться у Криму щорічно із 1995 року. Він стартував у місті Щолкіне на мисі Казантип, де і отримав свою назву. Тепер фестиваль проходить у селі Поповка Сакського району Криму.

Нагадаємо, що раніше кримська влада неодноразово заявляла стосовно намірів закрити популярний фестиваль «КаZантип» через його необлаштованість. Як заявляли чиновники, на території його проведення є проблема з водопостачанням і немає нормально працюючої каналізації. Раніше основними причинами можливого закриття фестивалю на півострові чиновники називали сильне зловживання молоді наркотиками і алкоголем. Альтернативним місцем проведення «КаZантипу» у разі його закриття, як відзначали фанати, могли б стати Сочі у Росії.

За матеріалами: Прес-служба Ради міністрів Криму

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі