Канадська Secova Metal придбає золоте родовище у Дніпропетровській області

Поділитися
Канадська Secova Metal підписала меморандум про взаєморозуміння щодо купівлі 90% золоторудного родовища Сергіївське у Дніпропетровській області з власниками родовища золота. Про це компанія повідомила в офіційному прес-релізі, не повідомивши, хто саме виступив продавцем родовища.
Канадська Secova Metal підписала меморандум про взаєморозуміння щодо купівлі 90% золоторудного родовища Сергіївське у Дніпропетровській області з власниками родовища золота. Про це компанія повідомила в офіційному прес-релізі, не повідомивши, хто саме виступив продавцем родовища.Як повідомляється у прес-релізі компанії, документ передбачає отримання Secova 65% частки в обмін на інвестування 5 млн доларів протягом 5 років у пошуково-розвідувальні роботи і купівлю ще 25% за 10 млн доларів з оплатою грошовими коштами на умовах розстрочки. Згідно з повідомленням, Secova буде безпосередньо керувати всією діяльністю з розробки родовища. За канадською компанією також залишається першочергове право на викуп 10%, що залишилися. У документі мовиться, що інвестиції в роботи із розвідки за перший рік оцінюються у 1, 5 млн доларів. Згідно з підписаною угодою, будь-які зобов'язання щодо роялті або розділу чистого прибутку відсутні. Родовище Сергіївське розташоване у 40 км на південний захід від Дніпропетровська і активно досліджувалося українськими держструктурами із 1992 по 1996 роки, поки не було припинено фінансування. Відповідно до проведених у 2000 році оцінок, запаси родовища складають від 356 тис. унцій (11,1 тонна) до 557 тис. унцій (17,3 тонни), а вміст золота коливається в окремих структурах від 2 до 6,1 г/тонну. У даний час Secova розробляє одне золоторудне родовище - Gold Coin в Арізоні, а також володіє урановим проектом в Mont-Laurier (Квебек).

За матеріалами: Дело

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі