Кабельний оператор "Воля" може припинити трансляцію каналу Discovery

Поділитися
Всесвітньо відомий телеканал Discovery може з 31 грудня 2010 зникнути з пакетів українського кабельного оператора "Воля". Оператор має намір в односторонньому порядку розірвати договір з каналом, якщо той не припинить співпрацю з конкурентом "Волі" - компанією "Тріолан". Про це у середу, 3 листопада, пише газета "Коммерсантъ-Украина".
Всесвітньо відомий телеканал Discovery може з 31 грудня 2010 зникнути з пакетів українського кабельного оператора "Воля". Оператор має намір в односторонньому порядку розірвати договір з каналом, якщо той не припинить співпрацю з конкурентом "Волі" - компанією "Тріолан". Про це у середу, 3 листопада, пише газета "Коммерсантъ-Украина".Компанія "Воля" письмово повідомила телеканал Discovery про плани припинити співпрацю із ним з 31 грудня (копія листа є в розпорядженні видання). Свій намір у "Волі" пояснюють тим, що Discovery "не діє відносно провайдерів, які, на думку всіх учасників ринку, є злісними шахраями в питаннях звітності щодо кількості абонентів". У листі йдеться, що "Воля" змушена знижувати вартість своїх пакетів до рівня, який дозволить їй конкурувати з недобросовісними операторами і, отже, змінювати наповнення своїх пакетів. Президент компанії "Воля" Сергій Бойко уточнив виданню "Телекритика", що під "недобросовісним оператором" мається на увазі компанія "Тріолан". Зараз Discovery Networks дійсно співпрацює з "Тріоланом" і веде переговори про продовження угоди, заявив виданню віце-президент по каналах Discovery Networks на ринках, що розвиваються Пол Веллінг. Від більш детальних коментарів він відмовився. "У нас немає планів відключати канали, з якими у нас є договірні відносини", - запевнив видання в компанії "Бойко". Однак він зазначив, що якщо хтось із сторін вирішить не продовжувати співпрацю, то канал Discovery може бути відключений. Термін завершення договору з Discovery Бойко не уточнив. Умови договору "Волі" та Discovery не передбачають подібних ультиматумів, тому оператору доведеться або домовитися з телеканалом мирним шляхом, або близько двох років платити йому недодержку.

За матеріалами: Коммерсантъ-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі