Гримчак просить порушити кримінальну справу проти Стогнія

Поділитися
Народний депутат від «Народної самооборони» Юрій Гримчак звернувся до міліції і Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія.

Народний депутат від «Народної самооборони» Юрій Гримчак звернувся до міліції і Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія.

У заяві Гримчак зазначив, що ввечері у п'ятницю, 12 листопада, після закінчення прямого ефіру на ТРК «Україна» він стояв біля будівлі, де розташована телекомпанія. Радник міністра МВС Костянтин Стогній підійшов до нього і завдав ударів в обличчя і по нозі.

Гримчак зняв побої, які зафіксовані судово-медичною експертизою.

У заяві Гримчак просить порушити кримінальну справу проти Стогнія і притягнути його до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв і втручання в діяльність народного депутата України.

Нагадаємо, що про інцидент після теле-шоу «Шустер live» ще у п'ятницю ввечері повідомила прес-служба «Народної самооборони»

Проте вранці у суботу, 13 листопада, директор Департаменту зв'язків із громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв заявив, нібито Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. При цьому в міліції навели досить відверті подробиці бесіди між Стогнієм і Луценком.

Пізніше Гримчак спростував цю заяву, повідомивши, що Луценко взагалі не брав участі в бійці. При цьому він звинуватив міліцію (і всю владу заодно) у бажанні будувати країну «на насильстві та брехні».

За матеріалами сайту «Народної самооборони»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі