ГПУ поновила слідство у справі Пукача

Поділитися
Керівник слідчої групи Генеральної прокуратури у кримінальній справі Олексія Пукача, Владислав Грищенко прийняв рішення про відновлення досудового слідства у справі для проведення додаткових слідчих дій. Про це у п'ятницю, 8 жовтня, повідомив представник Генпрокуратури.
Керівник слідчої групи Генеральної прокуратури у кримінальній справі Олексія Пукача, Владислав Грищенко прийняв рішення про відновлення досудового слідства у справі для проведення додаткових слідчих дій. Про це у п'ятницю, 8 жовтня, повідомив представник Генпрокуратури.За його словами, таку постанову винесено 7 жовтня у рамках статті 22 Кримінально-процесуального кодексу. У той же час він підтвердив, що Грищенко змінив на цій посаді Олександра Харченка, який був звільнений за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію. Нагадаємо, 14 вересня Генпрокуратура заявила, що завершує досудове слідство у справі про вбивство Гонгадзе. Слідство встановило, Олексій Пукач отримав наказ убити журналіста від екс-глави МВС Юрія Кравченка. Проте вже 17 вересня заступник генпрокурора Ренат Кузьмін продовжив термін слідства у справі Олексія Пукача до 14 грудня 2010 року. Напередодні, 7 жовтня, Верховний суд України продовжив до 8 грудня арешт екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача, якого звинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. За даними «ДТ», ГПУ змінила керівника слідчої групи в справі про вбивство Гонгадзе. У прокуратурі цю інформацію підтвердили.

За матеріалами Подробности

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі