Google запустив повну версію німецького Street View

Поділитися
© World Bank / flickr.com
Компанія Google у четвер, 18 листопада, запустила повну версію німецького сервісу Street View, виклавши в мережу панорами вулиць 20 головних німецьких міст. Серед них - Берлін, Гамбург, Бонн, Мюнхен, Дрезден, Дюссельдорф, Франкфурт-на-Майні та інші.
Компанія Google у четвер, 18 листопада, запустила повну версію німецького сервісу Street View, виклавши в мережу панорами вулиць 20 головних німецьких міст. Серед них - Берлін, Гамбург, Бонн, Мюнхен, Дрезден, Дюссельдорф, Франкфурт-на-Майні та інші. Кількома тижнями раніше Google представив тестову версію сервісу, показавши шість популярних туристичних визначних пам'яток Німеччини, зокрема, будівлю відомства федерального канцлера і колону Перемоги у Берліні, Королівську площу в Мюнхені, Театральну площу в Дрездені, а також палац самоти в Штутгарті. У тестовій версії компанія також показала, як виглядатимуть будівлі, мешканці й власники яких не захотіли, щоб їхні будинки можна було розгледіти за допомогою Street View. Ряд будівель було замазано і зроблені нерозрізненними. Тоді ж було виявлено перші недоліки сервісу. За словами деяких користувачів, замазані будинки можна було безперешкодно розгледіти з іншого ракурсу. Представники Google пообіцяли розібратися з цим і усунути недоліки. На тлі цього підготовка німецької версії Street View викликала гостру полеміку в Німеччині. Ряд політиків і правозахисників заявили, що не хочуть бачити свої будинки в Street View, оскільки це порушує їхнє гарантоване законом право на недоторканність особистого життя. У середині серпня Google запустив спеціальний сервіс подачі скарг для тих, хто хотів би видалити зображення своїх будинків. Було подано понад 244 тисяч заявок, що становить приблизно три відсотки від загальної кількості сфотографованих будівель.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі