Голубченко: Перевезенням людей з аеропорту Бориспіль буде займатися тільки «Київпастранс»

Поділитися
У рамках підготовки до Євро-2012 Київська держадміміністрація планує визначити єдиним автомобільним перевізником за маршрутом Київ - аеропорт Бориспіль комунальне підприємство «Київпастранс». Про це 28 вересня повідомив заступник голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко.

У рамках підготовки до Євро-2012 Київська міськадміміністрація планує  визначити єдиним автомобільним перевізником за маршрутом Київ - аеропорт Бориспіль комунальне підприємство «Київпастранс». Про це 28 вересня повідомив заступник голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко.

«Що стосується переїзду з Києва в Бориспіль і Борисполя в Київ - буде повністю віддано "Київпастрансу "», - заявив віце-мер на прес-конференції у вівторок.

Він також нагадав, що Київ у рамках підготовки до Євро-2012 за рахунок кредитних коштів має намір придбати нові автобуси і тролейбуси європейського рівня, які будуть задіяні і на даному маршруті.

Окрім того, мерія Києва планує прибрати з центральної частини маршрутні таксі та замінити їх автобусами великої місткості КП «Київпастранс».

Нагадаємо також, що в Києві планують посилити контроль над проїздом у наземному громадському транспорті. Перевізники ліквідують проїзні квитки і талони на всі види транспорту, замінивши їх електронними картками.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі