Глава Ради безпеки РФ: Вибухи на Кавказі - справа рук міжнародного тероризму

Поділитися
За останніми терактами на території Росії, включаючи вибухи у П'ятигорську, Ставрополі і у Владикавказі, стоять міжнародні терористичні організації. Про це заявив сьогодні голова Ради безпеки Росії Микола Патрушев.
За останніми терактами на території Росії, включаючи вибухи у П'ятигорську, Ставрополі і у Владикавказі, стоять міжнародні терористичні організації. Про це заявив сьогодні голова Ради безпеки Росії Микола Патрушев.«Те, що стосується Росії: ніхто зараз не заперечує, що загрози дійсно формуються за кордоном. Деякий час назад таке заперечення було», - заявив він, відповідаючи на питання журналістів про те, хто стоїть за терактами, які прокотилися нещодавно по Північному Кавказу. Патрушев зазначив, що детально обговорював це питання з учасниками сочинського Міжнародного форуму високих представників, що займаються питаннями безпеки. Нагадаємо, 17 серпня у П'ятигорську була підірвана машина, припаркована біля кафе. Постраждали 44 людини. 9 вересня на Центральному ринку у Владикавказі був здійснений теракт. Терорист-смертник підірвав себе в автомобілі «Волга». Потужність вибуху склала 30-40 кг в тротиловому еквіваленті. Загинули 19 осіб, постраждали близько 100.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі