«Газ України» відновив газопостачання «Львівтеплоенерго»

Поділитися
© aftenbladet.no
ДК «Газ України» відновила газопостачання «Львівтеплоенерго», повідомили у п'ятницю, 1 жовтня, у прес-службі Львівської облдержадміністрації з посиланням на голову ОДА Василя Горбаля.
ДК «Газ України» відновила газопостачання «Львівтеплоенерго», повідомили у п'ятницю, 1 жовтня, у прес-службі Львівської облдержадміністрації з посиланням на голову ОДА Василя Горбаля.«Згідно з домовленостями, досягнутими між Львівською ОДА, урядом і керівництвом НАК «Нафтогаз України», газопостачання КП «Львівтеплоенерго» відновлено в повному обсязі», - цитує прес-служба слова Горбаля. Він нагадав, що подібні відключення відбувалися і в інших містах України, зокрема у Києві. Горбаль зазначив, що з приводу відновлення газопостачання у Львові провів переговори з віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, з міністром палива та енергетики Юрієм Бойком, заступником голови «Нафтогазу» Володимиром Триколичем і з керівником НАК Євгеном Бакуліним. «Ми домовилися, що газопостачання буде відновлено. Зрозуміло, що керівництво міста має надати і гарантійні листи, і відстежити проблему розрахунків, у тому числі й бюджетних установ. Я розумію, що є різниця в тарифах, але до цього треба було готуватися, адже відбулася низка селекторних нарад, у тому числі і за головуванням Андрія Клюєва. Були відповідні наради в облдержадміністрації. Тому треба було реагувати, тим більше, що попередження про можливе відключення було ще 20 вересня», - підкреслив він. Горбаль припустив, що «керівництво міста зробить відповідні висновки і надалі не допустить виникнення подібних критичних ситуацій». У зв'язку із заборгованістю у 38 мільйонів гривень представники ДК «Газ України» минулої середи припинили подачу газу ТЕЦ-1 «Львівтеплоенерго» у Львові, внаслідок чого без гарячої води залишилися більше 900 житлових будинків.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі