«Феррарі» відкликає «Італію» після повідомлень про пожежі

Поділитися
© vedomosti.md
«Феррарі» вирішило відкликати всі моделі «456 Італія», які були випущені цього року, після декількох повідомлень про їх спалах. Відкликання стало наслідком розслідування інженерів компанії, які роз'їхалися по всьому світу для детального дослідження «термічних випадків».
«Феррарі» вирішило відкликати всі моделі «456 Італія», які були випущені цього року, після декількох повідомлень про їх спалах. Відкликання стало наслідком розслідування інженерів компанії, які роз'їхалися по всьому світу для детального дослідження «термічних випадків».Тепер власникам 1200 суперкарів буде запропоновано повернути їх для певних модифікацій. Середня ціна одного такого автомобіля дорівнює 260 тисячам доларів. Повідомлення про спалахи «Італії» були в Каліфорнії, Парижі, Швейцарії, Китаї і в ще одній так і не названій місцевості. «Феррарі» заявила, що корінь проблеми міститься в адгезиві, який використовується при збірці колісної бази. При певних обставинах речовина може почати перегріватися, диміти або навіть спалахувати. У особливих випадках тління адгезиву може привести до нагріву захисту – прокладки, яка захищає двигун, – що приводить до її деформації і наближення до вихлопної труби. Це може привести до того, що прокладка спалахне. Оскільки розслідування показало, що причиною пожеж є проблема в самій моделі, постраждалі власники «465 Італія» отримають нові автомобілі. Усім іншим зроблять модернізацію, замінивши адгезив затиском.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі