Євробачення-2011 пройде в Дюссельдорфі

Поділитися
© tatur.ua
Міжнародний естрадний конкурс «Євробачення» у 2011 році пройде в німецькому Дюссельдорфі, столиці землі Північний Рейн - Вестфалія. Про це у п'ятницю, 8 жовтня, повідомляє газета "Bild".
Міжнародний естрадний конкурс «Євробачення» у 2011 році пройде в німецькому Дюссельдорфі, столиці землі Північний Рейн - Вестфалія. Про це у п'ятницю, 8 жовтня, повідомляє газета "Bild".Офіційно ця інформація не отримала підтвердження. Тим не менше, як зазначає Bild, рішення організаторів провести «Євробачення-2011» у Дюссельдорфі є остаточним. Фінал конкурсу пройде 14 травня на Esprit-Arena, півфінали призначено відповідно на 10 і 12 травня. Заявку на проведення «Євробачення» подали відразу кілька німецьких міст, у тому числі Гамбург і Ганновер, проте на останньому етапі відбору залишилося всього два можливих претендента - Берлін і Дюссельдорф. Остаточний вибір на користь Дюссельдорфа пояснюється тим, що розташована там Esprit-Arena може вмістити 50 тисяч глядачів, у той час як інші міста могли надати концертні майданчики, розраховані не більше ніж на 12 тисяч глядачів. Окрім того, Берлін, як наголошується, зіткнувся з низкою фінансових складнощів. Нагадаємо, що переможницею «Євробачення-2010», що пройшов у Осло, стала 19-річна німкеня Лєна Мейєр-Ландрут (Lena Meyer-Landrut). Відповідно до встановлених правил наступний конкурс має, таким чином, пройти в Німеччині. Відзначається, що у 2011 році Лєна спробує захистити свій титул. Конкурс пісні «Євробачення» - конкурс естрадної пісні серед країн-членів Європейського мовного союзу. Конкурс проходить щорічно, починаючи із 1956 року, і є одним з найбільш популярних неспортивних заходів у світі з аудиторією останнім часом від 100 до 600 мільйонів глядачів.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі