Екс-прем'єр Австралії став жертвою «метальників взуття»

Поділитися
© educononline.com
Практика кидання взуття в політиків у знак незгоди знайшла своє продовження в Австралії. Під час запису телешоу один із присутніх у студії глядачів кинув черевики в гостя програми - колишнього прем'єр-міністра країни Джона Ховарда.
Практика кидання взуття в політиків у знак незгоди знайшла своє продовження в Австралії. Під час запису телешоу один із присутніх у студії глядачів кинув черевики в гостя програми - колишнього прем'єр-міністра країни Джона Ховарда.Парубок з аудиторії кинув своє взуття в напрямку екс-прем'єра, коли той відповідав на питання про війну в Іраку. «Це - за загиблих в Іраку», - заявив порушник порядку, після чого був виведений зі студії. Пізніше на адресу екс-прем'єра пролунав вигук ще одного з присутніх: «Ваші руки заплямовані кров'ю». Ховард займав посаду прем'єр-міністра Австралії з березня 1996 року по грудень 2007 року. Високопоставлені особи нерідко стають об'єктами нападу для «метальників взуття». Початок такому вислову протесту поклав іракський журналіст Мунтадар Заїді, у грудні 2008 року кинув свої черевики у 43-го президента США - Джорджа Буша.

За матеріалами Бі-бі-сі, РБК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі