Джон Траволта відмовився від звинувачень у шантажі

Поділитися
Джон Траволта в понеділок 6 вересня подав клопотання про закриття справи про шантаж, обвинуваченими по якому проходили двоє жителів Багамських островів. Підозрювані нібито вимагали від актора виплати великої суми грошей, загрожуючи зірці публікацією відомостей про його померлого сина Джеті. Багамський суд задовольнив прохання сім'ї Траволта.
Джон Траволта в понеділок 6 вересня подав клопотання про закриття справи про шантаж, обвинуваченими по якому проходили двоє жителів Багамських островів. Підозрювані нібито вимагали від актора виплати великої суми грошей, загрожуючи зірці публікацією відомостей про його померлого сина Джеті. Багамський суд задовольнив прохання сім'ї Траволта.Представники актора пояснили, що весь судовий процес забрав надто багато моральних сил у всієї сім'ї актора і він вважає, що продовжувати розгляди немає жодної необхідності. Обвинуваченими у цій справі були колишній багамський сенатор Плезант Бріджвотер, а також водій «швидкої допомоги» Таріно Лайтборн. За версією слідства, підозрювані вимагали від актора виплати 25 мільйонів доларів за відмову від публікації фотографій вмираючого сина Траволти. За іншими даними колишній сенатор і водій збиралися опублікувати не фото, а медичні документи. Нагадаємо, що 16-річний син голлівудського актора Джона Траволти Джет помер від хронічної хвороби під час відпочинку на Багамах. Трагедія сталася в січні 2009 року. Розгляд справи почався в жовтні, але був зірваний через порушення, допущені в ході розгляду. Повторний розгляд справи про шантаж актора повинен був пройти вже найближчим часом.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі