ДТП у Південній Осетії: Пасажирський автобус впав у прірву

Поділитися
За останніми даними, 12 людей загинуло у результаті аварії автобуса на Транскавказькій магістралі. Ще стільки ж госпіталізовано. ДТП сталося на території Південної Осетії у неділю: автобус, що прямував за маршрутом Цхінвалі-Владикавказ, вилетів із траси та перекинувся.
За останніми даними, 12 людей загинуло у результаті аварії автобуса на Транскавказькій магістралі. Ще стільки ж госпіталізовано. ДТП сталося на території Південної Осетії у неділю: автобус, що прямував за маршрутом Цхінвалі-Владикавказ, вилетів із траси та перекинувся.ДТП сталося у неділю на ділянці Транскавказької магістралі у районі Рокського тунелю. За фактом аварії, при якій у прірву впав пасажирський автобус, що призвело до загибелі 12 людей, порушено кримінальну справу за статтею "порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть двох і більше осіб". Підозрюваного буде встановлено у ході слідства. Причина ДТП з'ясовується: шофер автобуса стверджує, що з'їхати з траси його змусив зустрічний КамАЗ. У свою чергу, його водій відкидає це звинувачення. "За попередніми даними, винуватцем того, що сталося став водій КамАЗа. Зіткнення не відбулося, але автобус, мабуть, повело вбік, що і стало причиною його падіння", - сказала прес-секретар МВС Північної Осетії Алла Ахполова. Те, що на шляху пасажирського автобуса зустрівся "КамАЗ", підтвердили і у МНС Південної Осетії. "Сутички не було, але начебто "КамАЗ" змусив автобус зробити маневр, через який автобус виїхав з дороги і перекинувся", - розповів представник відомства. Він відзначив також, що дорога була мокрою після дощу. Повідомляється також, що, падаючи у прірву глибиною 62 метри, автобус кілька разів перекинувся. За даними російських ЗМІ, усі пасажири, що знаходилися в автобусі, включаючи водія, були громадянами Росії.

За матеріалами Граней.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі