Донецькі підприємства приписали собі зайвий мільярд збитків

Поділитися
Підприємства Донецької області приписали собі більше 900 мільйонів гривень збитків. Про це повідомила прес-служба Державної податкової адміністрації у Донецькій області.
Підприємства Донецької області приписали собі більше 900 мільйонів гривень збитків. Про це повідомила прес-служба Державної податкової адміністрації у Донецькій області. Зокрема, за результатами податкових перевірок 52 підприємства Донецької області виведені з розряду збиткових (92,9% від кількості перевірених) і задекларували податок на прибуток у сумі 3,7 млн.грн. Загалом із початку року перевірки торкнулися третини збиткових підприємств. За результатами цієї роботи офіційно задекларований збиток підприємств зменшився на 942,6 млн.грн. Перший заступник голови Державної податкової адміністрації в Донецькій області Олександр Клименко зазначив, що сьогодні впроваджуються комплексні заходи, які дозволяють звільнити від перевірок сумлінних платників податків, але в той же час перевірити всіх суб'єктів підприємницької діяльності, які займаються мінімізацією податкових зобов'язань. Як повідомляло «Дзеркало тижня», за результатами другого кварталу 2010 року, Державна податкова служба України виконала план на 75%. В абсолютних цифрах, за даними «ДТ», за перше півріччя 2010-го було зібрано 38,5 мільярда гривень - практично та ж сума, що і за перше півріччя 2009-го, коли бюджет отримав 38,2 мільярда.

За матеріалами ДПА у Донецькій області

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі