Дочку колишнього мера Нью-Йорка заарештовано за дрібну крадіжку у магазині

Поділитися
Молодша дочка колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані, 20-річна Керолайн була заарештована за спроби скоєння крадіжки у парфумерному магазині на Манхеттені. Про це у четвер, 5 серпня, повідомила місцева поліція.
Молодша дочка колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані, 20-річна Керолайн була заарештована за спроби скоєння крадіжки у парфумерному магазині на Манхеттені. Про це у четвер, 5 серпня, повідомила місцева поліція.Інцидент стався у парфумерному магазині «Sephora». Камери відеоспостереження зафіксували як Керолайн Джуліані, яка навчається у престижному Гарвардському університеті, заховала до кишені п'ять предметів загальною вартістю близько 100 доларів. При цьому адміністрація магазину, яка і викликала поліцію, відмовилася подавати заяву на дівчину. Тим не менше, у правоохоронних органах заявили, що все ж таки пред'являть дочці колишнього мера звинувачення у дрібній крадіжці. Керолайн Джуліані вже вийшла на волю, за неї вже було внесено заставу. Сам колишній мер відмовився коментувати інцидент, повідомивши через свого радника, що подія стосується тільки його сім'ї. Суд над дівчиною заплановано на 31 серпня. Керолайн є наймолодшою з двох дітей колишнього мера Нью-Йорку і його вже колишньої дружини Донни Хановер, відомої актриси. За повідомленнями ЗМІ, у дівчини натягнуті стосунки із батьком. Окрім того, з Рудольфом Джуліані посварився і його старший син, 23-річний Ендрю. Як пишуть американські таблоїди, це сталося після розлучення екс-мера Нью-Йорка з дружиною. У контексті останніх подій з дочкою Рудольфа Джуліані, який обіймав посаду мера Нью-Йорка з 1994 по 2001 рік, ЗМІ нагадують, що його маєток оцінюється у 70-100 мільйонів доларів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі