Для російських медиків створять соціальну мережу

Поділитися
© chash24.blogspot.com
Тендер на створення соціальної мережі для медичних працівників і пацієнтів відкрило Міністерство охорони здоров'я й соціального розвитку РФ. Відповідне повідомлення було розміщено на офіційному сайті відомства. Вартість контракту 55 млн рублів (понад 1 мільйон 800 тисяч доларів). Про це в неділю, 10 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
Тендер на створення соціальної мережі для медичних працівників і пацієнтів відкрило Міністерство охорони здоров'я й соціального розвитку РФ. Відповідне повідомлення було розміщено на офіційному сайті відомства. Вартість контракту 55 млн рублів (понад 1 мільйон 800 тисяч доларів). Про це в неділю, 10 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Результати конкурсу будуть відомі не пізніше 12 листопада. Згідно з умовами тендеру, виконавець, який отримає замовлення, має створити портал не більш ніж за 16 календарних днів з моменту підписання контракту. Як заявив директор департаменту інформатизації Міністерства охорони здоров'я Олег Сімаков, такий поспіх необхідний для того, щоб соціальна мережа отримала прибуток до кінця фінансового року, який закінчується в середині грудня. За його словами, наказ про створення соцмережі вийшов тільки 10 днів тому, через що перед підрядником «постане насправді складне завдання». Сімаков також розповів, що соціальна мережа необхідна міністерству для того, щоб налагодити контакт між головними позаштатними спеціалістами країни й рядовими лікарями. За задумом Мінздоровсоцрозвитку, спілкування з експертами допоможе рядовим лікарям підвищити кваліфікацію. Крім того, частина закритої мережі буде доступна для пацієнтів - вони зможуть ставити питання професіоналам. Також сайт міститиме медичні довідники та новинну стрічку.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі