Держмитслужба: Наступного року на облаштування кордону витратять 1,2 мільярда гривень

Поділитися
«Прийнято рішення присвятити наступний рік розбудові інфраструктури на західному і східному кордонах, голова Держмитслужби доповідав з цього приводу президенту України, і це було підтримано», - повідомив 9 листопада під час прес-конференції у Львові заступник голови Державна митна служба України Віктор Бондар.
«Прийнято рішення присвятити наступний рік розбудові інфраструктури на західному і східному кордонах, голова Держмитслужби доповідав з цього приводу президенту України, і це було підтримано», - повідомив 9 листопада під час прес-конференції у Львові заступник голови Державна митна служба України Віктор Бондар.За його словами, загальні витрати бюджету на цю програму складуть орієнтовно 1,2 мільярда гривень. На його думку, це на десять років наперед закриє проблеми на кордонах, дасть можливість створити належні умови для людей, бізнесу, пришвидшить час перетину кордонів. Бондар повідомив: "У рамках Євро-2012 21 пункт пропуску по західному кордону підлягають комплексній реконструкції у 2012 році. Практично усі потужні пункти пропуску у зоні Львівської митниці мають бути комплексно реконструйовані". Заступник голови ДМСУ зазначив: "Відбудеться максимальна автоматизація процедур, 80% роботи, що виконується у ручному режимі відбуватиметься автоматизовано. Автоматично розпізнаватимуться номерні знаки авто, відбуватиметься автоматичне зважування, документи електронно обробляються, а митник по суті буде лише завершувати процедуру. Усі сучасні пункти пропуску так побудовані". Він також додав, що нещодавно комісія ДМСУ інспектувала стан пунктів пропуску в зоні діяльності Львівської митниці. Як наслідок, комісія рекомендуватиме експертно-технічній раді ДМСУ долучити до переліку 21 пунктів пропуску, які слід реконструювати у наступному році, і ПП Шегині, стан якого "начебто не поганий".

За матеріалами Zaxid.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі