БЮТ обіцяє ще згадати тих, хто скасовував тендери по Євро-2012

Поділитися
Ініціатори скасування тендерів щодо Євро-2012 будуть відповідати після зміни влади в Україні. Про це в коментарі ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв.
Ініціатори скасування тендерів щодо Євро-2012 будуть відповідати після зміни влади в Україні. Про це в коментарі ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв.Так, Соболєв, відповідаючи на питання, чи буде БЮТ, у разі приходу до влади, повторювати те, що сьогодні відбувається в країні, коли опозиціонерів масово саджають у СІЗО і тягають по прокуратурах, сказав: «Вибачте, питання в іншому. Питання в тому, що відповідати мають перед законом усі, незалежно від того, який чин ти займаєш. Але цей підхід повинен бути однаковий для всіх. Данилишина по всьому світу розшукували за те, що він провів два тендери в одного покупця, закуповуючи продукцію на Євро-2012, причому навіть не він, а його підлеглі. Пані Слюз розшукують по всьому світу. А нинішня влада всі тендери на Євро-2012 скасувала зовсім». Відповідаючи на уточнююче питання, чи буде БЮТ, у разі приходу до влади, вимагати притягнути до відповідальності ініціаторів скасування тендерів щодо Євро-2012, сказав: «Я в цьому абсолютно впевнений. Чинна нормативна база та законодавство чітко прописує порядок проведення тендерів в Україні, незалежно від того, про що йде мова. Як ви знаєте, сьогодні прийнято безпрецедентне рішення про те, що всі міжнародні змагання будуть без тендерів. Ініціатором цього був Азаров, Колесніков, а також ті, хто проводив рішення через сесійну залу парламенту. І прикладів таких - сотні». «Хто б не прийшов до влади, у нього повинен бути однаковий підхід до своїх та чужих. Порушив закон - немає питань. Але коли це робиться під політичними мотивами, то це зовсім інше питання. Спочатку вони звинувачували Тимошенко, що вона витратила гроші на пенсії. Сьогодні вже інші версії. Вони все на ходу міняють», - сказав Соболєв.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі