Бубка вважає, що Україна може прийняти зимову Олімпіаду 2022

Поділитися
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка вважає, що Україна може прийняти зимову Олімпіаду 2022 року. Про це він заявив у середу, 4 серпня, за результатами зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба голови держави.
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка вважає, що Україна може прийняти зимову Олімпіаду 2022 року. Про це він заявив у середу, 4 серпня, за результатами зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба голови держави. За словами Бубки, в України є всі умови для того, щоб гідно провести цей захід. «Нам просто потрібно сьогодні грамотно вивчити всі вимоги, які необхідно знати, щоб протягом чотирьох наступних років зробити перші кроки і розвинути ту інфраструктуру, яка нам знадобиться для подачі заявки», - підкреслив президент НОК. «Міжнародний олімпійський комітет вважає, що семи років досить, щоб з нуля підготуватися і провести Олімпійські ігри на високому рівні. А сьогодні, коли у нас є дванадцять років і п'ять років до моменту голосування на сесії МОК, якщо ми будемо підходити до питання чітко, за програмою, щорічно виконувати певний обсяг робіт з будівництва спортивних споруд, які знадобляться нам до 2022 року, я вважаю - це реально», - відзначив Бубка. Нагадаємо, ідею про можливе проведення в Україні Олімпіади 2022 озвучив президент Янукович 27 травня під час засідання Ради регіонів у Львові.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі