British Airways вперше за два роки отримала прибуток

Поділитися
© rudata.ru
Чистий прибуток британської авіакомпанії British Airways Plc (BA) у I півріччі 2010-2011 фінансового року (квітень-вересень ц.р.) склав 116 млн фунтів стерлінгів (133 млн євро) проти чистого збитку за той же період на рік раніше у розмірі 208 млн фунтів.
Чистий прибуток британської авіакомпанії British Airways Plc (BA) у I півріччі 2010-2011 фінансового року (квітень-вересень ц.р.) склав 116 млн фунтів стерлінгів (133 млн євро) проти чистого збитку за той же період на рік раніше у розмірі 208 млн фунтів. Такі цифри наводяться в поширеному у п'ятницю, 29 жовтня, звіті компанії. British Airways відзвітувала про прибуток вперше за 2 роки завдяки скороченню операційних витрат і відновленню попиту на авіаперевезення. Виручка авіаперевізника за звітні 6 місяців склала 4,45 млрд фунтів (5,1 млрд євро), що на 8,4% вище за порівняльний показник річної давності (4,1 млрд фунтів). Так, операційні витрати авіакомпанії скоротилися на 1,5%, а середній дохід від одного пасажира на кілометр шляху збільшився на 17,2%. Нагадаємо, у квітні 2010 року British Airways і найбільший авіаперевізник Іспанії Iberia підписали угоду про злиття, яке буде завершено в січні 2011 року.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі