«Бориспіль» у зв'язку з туманом обмежує прийом рейсів

Поділитися
Столичний аеропорт «Бориспіль» з вечора понеділка обмежує прийом низки внутрішніх рейсів у зв'язку з поганою видимістю, що викликана туманом.
Столичний аеропорт «Бориспіль» з вечора понеділка обмежує прийом низки внутрішніх рейсів у зв'язку з поганою видимістю, що викликана туманом.«Обмеження стосуються низки літаків та екіпажів, що не мають належних навичок посадки літаків в умовах поганої видимості», - повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова. За її словами, зі свого боку аеропорт забезпечує всі умови для посадки літаків. Міжнародні рейси обслуговуються в звичайному режимі. Ожигова повідомила, що за інформацією синоптиків, туман збережеться протягом вечора і ночі вівторка. Вранці у середу очікується дощ, через що туман повинен розсіятися. На сайті аеропорту повідомляється, що протягом вівторка був скасований ранковий рейс з Одеси, на 12 годину запізнюється ранковий рейс з Донецька, на вісім годин зі Львова, на 5,5 годин із Сімферополя, на 1,5 години денний рейс з Одеси, на три години - вечірній з Сімферополя. Із запізненням до аеропорту прибули рейси із Дніпропетровська, Харкова, Львова та Ужгорода.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі