Білорусь пропонує Європі діалог

Поділитися
Міністерство закордонних справ Білорусі запропонувало європейським країнам відмовитися від «спотвореного уявлення» про ситуацію в країні і продовжити конструктивний діалог.
Міністерство закордонних справ Білорусі запропонувало європейським країнам відмовитися від «спотвореного уявлення» про ситуацію в країні і продовжити конструктивний діалог.«Ми констатуємо, що частина наших європейських партнерів має спотворене уявлення про реальну політичну і соціальну ситуацію в Білорусі. Це підштовхує їх до прийняття рішень, які будуть наносити шкоду нормальній взаємодії і тим цінностям, прихильність до яких вони самі декларують», - заявив представник МЗС Білорусі Андрій Савіних, повідомляє прес-служба білоруського зовнішньополітичного відомства. Зазначимо, раніше про можливе поновлення санкцій відносно перших осіб Білорусі сказав міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі