Басс стверджує, що перебуває в Україні

Поділитися
Радник київського мера Денис Басс спростовує заяву голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського про те, що він нібито виїхав за межі України.

Радник київського мера Денис Басс спростовує заяву голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського про те, що він нібито виїхав за межі України.

«Найближчим часом я не збираюся нікуди виїжджати. Щодня ходжу на роботу, оскільки зараз обіймаю посаду радника Київського міського голови», - повідомила прес-служба радника столичного мера.

За словами Дениса Басса, заява Михайла Бродського - звичайні чутки. «Не розумію, чому держслужбовець витрачає свій час на поширення чуток, замість того, щоб виконувати свої прямі посадові обов'язки», - додав він.

Нагадаємо, Михайло Бродський повідомив газеті «Сегодня», що після вилучення документів, яке співробітники СБУ провели у приміщенні Київської міської державної адміністрації, Денис Басс «накивав п'ятами». При цьому видання відзначило, що радника столичного градоначальника у будівлі не бачили протягом значного відрізку часу.

У свою чергу секретар Київської міської ради Олесь Довгий 15 липня спростував поширену раніше ЗМІ інформацію про те, що проти депутатів столичної міськради булоо порушено кримінальні справи.

«Офіційно заявляю, що на сьогоднішній день ніякої інформації, яка б підтверджувала порушення будь-якої кримінальної справи стосовно будь-якого депутата Київради, не надходило - таким чином, жодна справа не порушувалася», - сказав він.

За словами Довгого, це стосується у тому числі і депутатів Київради, членів фракції «Блок Леоніда Черновецького», голови і секретаря профільної земельної комісії Олексія Євлаха та Сергія Кримчака.

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі