Бангладешських опозиціонерів збив потяг

Поділитися
© stawiarz.com
У Бангладеш потяг врізався в прихильників опозиційної Націоналістичної партії, що вийшли на мітинг. Згідно з попередніми даними, як мінімум 6 осіб загинуло, більше 60 отримали травми різного ступеня тяжкості.
У Бангладеш потяг врізався в прихильників опозиційної Націоналістичної партії, що вийшли на мітинг. Згідно з попередніми даними, як мінімум 6 осіб загинуло, більше 60 отримали травми різного ступеня тяжкості. Трагедія сталася на станції Мулібарі, розташованій у 134 кілометрах від столиці Бангладеш Дакки. На цей час немає офіційного висновку про причини катастрофи. У найближчі лікарні було доставлено 26 осіб. 10 постраждалих перебувають у критичному стані й медики борються за їхні життя. Відразу після події розгнівані учасники мітингу підпалили поїзд, а машиніста й охоронця було сильно побито. Ситуацію, що вийшла з-під контролю, довелося брати в свої руки поліцейським, які розігнали натовп холостими пострілами. Лідер партії Халеда Зіа заявила, що в такий спосіб влада намагалася зірвати мітинг. Вона закликала своїх прихильників приготуватися до повалення уряду.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі