Азаров: Заарештовано низку осіб, які займалися розкраданнями коштів на ліквідацію стихійних лих упродовж минулих років

Поділитися
В Україні заарештовано ряд осіб у зв'язку з розкраданням коштів, виділених державою на ліквідацію повеней та стихійних явищ упродовж минулих років, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров президенту країни Віктору Януковичу під час їхньої зустрічі у Криму. Про це у вівторок, 20 липня, повідомляє прес-служба президента.
В Україні заарештовано низку осіб у зв'язку з розкраданням коштів, виділених державою на ліквідацію повеней та стихійних явищ упродовж минулих років, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров президенту країни Віктору Януковичу під час їхньої зустрічі у Криму. Про це у вівторок, 20 липня, повідомляє прес-служба президента. "Порушено кримінальні справи, заарештовано низку осіб. Цілком очевидно, що гроші були просто розкрадені", - сказав Азаров. "Зараз ведеться слідство стосовно виконавців, але я думаю, що винні не тільки вони – ланцюжки потягнуться до тих, хто виділяв ці гроші і повинен був контролювати їх правильне використання", - додав прем'єр. Азаров також запевнив президента, що уряд виконує всі вказівки голови держави щодо ліквідації наслідків стихії і тримає під контролем питання надання допомоги кожній постраждалій родині. "Виділені кошти, перш за все, повинні піти на відновлення житла, під'їзних шляхів, колодязів, водопостачання ... Для цього виділені всі необхідні засоби", - сказав прем'єр. Він також підкреслив, що уряд жорстко контролює їх використання, "щоб кошти не пішли, як торік – розчинилися без всяких наслідків, - а щоб були виділені на конкретні об’єкти". Під час зустрічі президент та прем’єр-міністр також розглянули питання, пов'язані зі збиранням цьогорічного врожаю. «Прийнято кілька відповідних серйозних постанов. Ситуацію на ринках ми контролюємо і знаємо. Ми розраховуємо, що продамо врожай за хорошою ціною, ...щоб селяни не були вчергове пограбовані, щоб вони отримали за своє зерно нормальну ціну і змогли закласти стійку базу для урожаїв наступних років», - сказав Микола Азаров. За його словами, на це, перш за все, спрямована робота Аграрного фонду, закупівлі до державного резерву. Окрім того, за словами Азарова, за кілька днів будуть випущені облігації, за допомогою яких Аграрний фонд отримає відповідний фінансовий ресурс і зможе виконувати свою функцію закупівлі зерна у великих обсягах.

За матеріалами: прес-служба президента

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі