Азаров: країна готова до опалювального сезону

Поділитися
Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив, що Україна цілком готова до початку опалювального сезону. Про це у вівторок, 12 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на відповідну заяву прем'єра.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив, що Україна цілком готова до початку опалювального сезону. Про це у вівторок, 12 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на відповідну заяву прем'єра. «Що стосується готовності країни до опалювального сезону, то вона готова», - сказав Микола Азаров. Політик уточнив, що запасів палива не просто вистачає, а їх більше за необхідну норму. «Жодних проблем з погляду запасів (палива) в нас немає. Ми готові до будь-якої зими – й надлютої, й надм`якої. У цьому плані в нас немає проблем», - сказав Азаров. При цьому він повідомив, що в опалювального господарства є безліч проблем щодо технічного стану систем. «Усе, що могли до зими, ми зробили, проте це не знімає гостроти проблеми, яка стосується крайньої зношеності мереж, крайньої зношеності житлово-комунального господарства», - сказав прем'єр. Він підкреслив, що з наступного року на розвиток і реформування житлово-комунального господарства буде виділено значно більше коштів, ніж у поточному році. Раніше повідомляли, що Міністерство житлово-комунального господарства України пообіцяло до 11 жовтня включити опалення по всій країні.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі