«АвтоВАЗ» втратив мільярди рублів

Поділитися
На Московській Міжбанківській Валютній Біржі в понеділок 6 вересня цінні папери найбільшого російського автомобілебудівника «АвтоВАЗа» подешевшали на 13,64 відсотка, в той час, як на фондовій біржі РТС на 9,31 відсоток. В результаті, виробничий гігант вартістю в 50 млрд. рублів за один день 6 вересня втратив близько однієї п'ятої свого капіталу (10 млрд. рублів).
На Московській Міжбанківській Валютній Біржі в понеділок 6 вересня цінні папери найбільшого російського автомобілебудівника «АвтоВАЗа» подешевшали на 13,64 відсотка, в той час, як на фондовій біржі РТС на 9,31 відсоток. В результаті, виробничий гігант вартістю в 50 млрд рублів  за один день 6 вересня втратив близько однієї п'ятої свого капіталу (10 млрд рублів).Потрібно відзначити, що протягом трьох тижнів аж до 1 вересня було зафіксовано стрімке зростання цін на акції Волжського автомобільного заводу на торгах ММВБ (до 16 відсотків) і на торгах РТС (понад 22 відсотки). Більшість експертів пов'язують таке подорожчання з іміджевим впливом Володимира Путіна, який з 27 по 30 серпня проїхав на Lada Kalina 2650 км. по трасі Хабаровськ-Чіта.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі