Авіакомпанія Qantas заявила про «аномалії» в двигунах своїх A380

Поділитися
© bazarua.net
Австралійська авіакомпанія Qantas в ході обстеження літаків A380, що належать їй, виявила в трьох двигунах «незначні аномалії». Про це в понеділок, 8 листопада, повідомили ЗМІ.
Австралійська авіакомпанія Qantas при обстеженні літаків A380, що належать їй, виявила в трьох двигунах «незначні аномалії». Про це в понеділок, 8 листопада, повідомили ЗМІ. Як розповів глава компанії Алан Джойс, у двигунах, які виробила компанія Rolls-Royce, було знайдено мастило «там, де його не мало бути». «Це нові двигуни на нових літаках, і на цьому етапі в них не має бути такого роду проблем, тому ми зрозуміли, над чим працювати», - пояснив він. Компанія не зніме заборону на польоти літаків A380, накладену через авіаподії в Сінгапурі 4 листопада, поки не буде впевнена в їхній цілковитій безпеці, підкреслюють у Qantas. Нагадаємо, 4 листопада літак Qantas був змушений здійснити екстрену посадку в Сінгапурі через відмову одного з чотирьох двигунів. Під час приземлення ніхто з 433 пасажирів і 26 членів екіпажу не постраждав, хоча спочатку деякі ЗМІ повідомили про катастрофу літака. 5 листопада, Boeing 747, що належить компанії Qantas, також здійснив екстрену посадку в Сінгапурі через збій у роботі двигуна. На борту цього літака перебував командир екіпажу аеробуса, що аварійно преземлився напередодні, зазначає AFP. Усього компанії Qantas належить шість лайнерів A380, які є найбільшими пасажирськими літаками в світі. За 90 років існування на рахунку цієї австралійської авіакомпанії не було жодної катастрофи з людськими жертвами.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі