Ательє RUF перетворило спорткар Porsche 911 на «таргу»

Поділитися
© monsterthinking.com
Німецька тюнінгова компанія RUF розробила нову версію спорткара Porsche 911 і «подарувала» їй корпус типу «тарга». Про це в четвер, 14 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на офіційну заяву ательє.
Німецька тюнінгова компанія RUF розробила нову версію спорткара Porsche 911 і «подарувала» їй корпус типу «тарга». Про це в четвер, 14 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на офіційну заяву ательє. Власник нової розробки зможе не просто вибирати між відкритим і закритим верхом машини. Він матиме можливість комбінувати: дах можна повністю зняти або встановити назад, перетворивши «Порше» з родстера в купе, або ж залишити верх піднятим, але прибрати заднє скло, або залишити заднє скло, але прибрати дах. Сам дах складається з двох вуглепластикових частин, кожну з яких можна знімати окремо одна від одної. Новий 911-й з оновленим кузовом будуть постачати з 3,8-літровим шестициліндровим двигуном потужністю 400 кінських сил, який дозволить автомобілю розганятися з нуля до ста кілометрів за годину за 4,6 секунди й досягати максимальної швидкості 295 кілометрів за годину. Також таку машину можна замовити з 560-сильним мотором, системою повного приводу й коробкою передач з двома зчепленнями. У Німеччині мінімальна ціна новинки становить 195 тисяч євро.

За матреіалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі