Apple оновить MacBook Air

Поділитися
Корпорація Apple на спеціальній прес-конференції під назвою Back to Mac ("Назад до Mac"), яка пройде на цьому тижні, представить оновлену модель свого ультратонкого ноутбука MacBook Air. Як стало відомо низці видань, оновлений лептоп буде мати дисплей із меншою діагоналлю (у порівнянні з нинішніми 13 дюймами) і коштувати буде набагато дешевше.
Корпорація Apple на спеціальній прес-конференції під назвою Back to Mac ("Назад до Mac"), яка пройде на цьому тижні, представить оновлену модель свого ультратонкого ноутбука MacBook Air. Як стало відомо низці видань, оновлений лептоп буде мати дисплей із меншою діагоналлю (у порівнянні з нинішніми 13 дюймами) і коштувати буде набагато дешевше.Точні розміри нового MacBook Air не уточнюються, але відомо, що він стане "меншим і більш витонченим", пише CNet з посиланням на джерело, знайоме з порядком денним заходу. За даними інтернет-видання, Apple абсолютно точно представить модель з діагоналлю екрану менше 13,3 дюймів, але, ймовірно, понад 9,7 дюймів, (діагональ екрану у планшета iPad). Цілком можливо, що оновлений MacBook Air буде оснащений 11,6-дюймовим дисплеєм, оскільки за останні місяці подібні моделі стали досить поширеними (починаючи з одноядерних нетбуків вартістю від 399 доларів або двоядерних ультапортатівних ноутбуків за ціною від 500 доларів). За словами джерела, на прес-конференції також оголосять, що в нову "версію" Air встановлений чіпсет MCP80 від NVIDIA, а час роботи ноутбука від батареї помітно зросте. Прес-конференція Back to Mac відбудеться 20 жовтня 2010 року. Раніше повідомлялося, що "яблучна" компанія також представить оновлену операційну систему Mac OS X 10.7 (ймовірно, під кодовою назвою Lion).

За матеріалами: Вести.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі