АМКУ розслідує діяльність трьох банків за фактом нав'язування клієнтам конкретних страхових компаній

Поділитися
Антимонопольний комітет України порушив справи щодо ЗАТ «ОТП Банк», АКБ «Укрсоцбанк» і ЗАТ «УкрСіббанк» за фактом нав'язування клієнтам конкретних страхових компаній. Про це у п'ятницю, 13 серпня, повідомляє прес-служба комітету з посиланням на голову АМКУ Олексія Костусєва.
Антимонопольний комітет України порушив справи щодо ЗАТ «ОТП Банк», АКБ «Укрсоцбанк» і ЗАТ «УкрСіббанк» за фактом нав'язування клієнтам конкретних страхових компаній. Про це у п'ятницю, 13 серпня, повідомляє прес-служба комітету з посиланням на голову АМКУ Олексія Костусєва.«Питання нав'язування банками страховиків на сьогодні є дуже гострим для багатьох громадян, особливо для тих, хто потрапив у скрутне становище у зв'язку з кризою. Кожен додатковий відсоток плати за кредитними договорами є для них принциповим. На жаль, чомусь, не всі банківські установи та страхові компанії це розуміють і продовжують дискримінаційну практику. Тому ми порушили проти них справи. Якщо банки не відмовляться від цієї практики, будемо карати. Якщо не розуміють нормальної людської мови, мови рекомендацій, будемо розмовляти з ними по-іншому», - підкреслив Костусєв. У липні цього року комітет офіційно звернувся до керівників ЗАТ «Райффайзен Банк Аваль», ЗАТ «ОТП Банк», ЗАТ «УкрСіббанк», ПАТ КБ «Приватбанк» та АКБ «Укрсоцбанк» із попередженням про початок розгляду справ стосовно порушення банками конкурентного законодавства, якщо будуть продовжувати надходити скарги від позичальників.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі