"Аль-Каїда" готує нові теракти в Європі

Поділитися
«Аль-Каїда» готує нові теракти на території європейського континенту. Таке повідомлення передали спецслужби Саудівської Аравії, зокрема, Франції. Про це в неділю, 17 жовтня, повідомили ЗМІ, з посиланням на міністра внутрішніх справ Франції Бріса Ортефе.
«Аль-Каїда» готує нові теракти на території європейського континенту. Таке повідомлення передали спецслужби Саудівської Аравії, зокрема, Франції. Про це в неділю, 17 жовтня, повідомили ЗМІ, з посиланням на міністра внутрішніх справ Франції Бріса Ортефе. «Кілька днів тому, а для деяких країн декілька годин тому європейські держави отримали нове попередження з боку спецслужб Саудівської Аравії, в якому повідомлялося, що« Аль-Каїда », судячи з усього, має намір перейти до активних дій на Арабському півострові». «Це попередження стосується й європейського континенту, зокрема Франції», - сказав міністр. «Небезпека реальна, тому ми зберігаємо необхідний рівень пильності», - підкреслив Бріс Ортефе. Також він уточнив, що вже кілька років поспіль на території Франції діє червоний рівень плану боротьби з тероризмом «Віжіпірат». У списку заходів він передостанній перед червоним рівнем, який уводять за умов дуже високої ймовірності скоєння терактів. 9 жовтня британські газети повідомили, що контррозвідка МІ-5 зайнята пошуками бойовиків, засланих у країну «Аль-Каїдою». Ймовірність терактів названо такою високою, що французький МЗС рекомендував своїм громадянам утриматися від поїздок до Великобританії. При цьому в самій Франції, за даними розвідки, терористи планували захопити Ейфелеву вежу в час найбільших відвідувань, а потім скидати звідти туристів.

За матеріалами Вести.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі