Акції Apple "доросли" до вартості 300 доларів

Поділитися
На американській біржі Nasdaq зафіксовано рекордну вартості акцій компанії Apple. З початку торгів у середу, 13 жовтня, акції хардверного гіганта подорожчали майже на відсоток і вперше в своїй історії перейшли позначку в 300 доларів. Про це повідомили місцеві ЗМІ.
На американській біржі Nasdaq зафіксовано рекордну вартість акцій компанії Apple. З початку торгів у середу, 13 жовтня, акції хардверного гіганта подорожчали майже на відсоток і вперше в історії перейшли позначку в 300 доларів. Про це повідомили місцеві ЗМІ. Ціна акцій Apple зростає на тлі підйому основних фондових індексів: Dow Jones збільшився на 0,95 відсотка до 11124 пунктів, а Nasdaq - на 1,03 відсотка до 2443 пунктів. Цінні папери Apple продають на біржі з початку 1980-х років. За 30 років вони подорожчали більш ніж на вісім тисяч відсотків. Наприклад, у 2003-му акція хардверного гіганта коштувала всього 7 доларів за штуку. Основне зростання акцій відбулося за останні п'ять років. Відмітка в 200 доларів за одну акцію вперше була пройдена в листопаді 2009 року. Загальна капіталізація Apple тепер становить більше 275 млрд. доларів. Для порівняння, Intel коштує на ринку 177 млрд. доларів, а Microsoft - 217 млрд. доларів. Успіхи Apple багато в чому пов'язані з розробкою таких інноваційних продуктів, як iPod, iPhone й iPad. Зараз Apple продає як мінімум по вісім мільйонів iPhone за квартал.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі