Активіст-еколог захопив заручників в будівлі Discovery

Поділитися
© topwar.ru
У американському місті Сілвер Спрінг в штаті Меріленд, в середу 1 вересня, чоловік азіатської зовнішності на ім'я Джеймс Лі захопив три людини в заручники в будівлі телеканалу Discovery Channel. Він є активістом однієї з екологічних організацій. Точним пострілом снайпера загарбника вдалося нейтралізувати. Про це, із посиланням на поліцію, повідомили місцеві ЗМІ.
У американському місті Сілвер Спрінг в штаті Меріленд, в середу 1 вересня, чоловік азіатської зовнішності на ім'я Джеймс Лі захопив три людини в заручники в будівлі телеканалу Discovery Channel. Він є активістом однієї з екологічних організацій. Точним пострілом снайпера загарбника вдалося нейтралізувати. Про це, із посиланням на поліцію, повідомили місцеві ЗМІ.Жоден із заручників не постраждав і усі вони визволені. Загалом люди пробуди у полоні близько чотирьох годин. Як повідомляв раніше представник департаменту пожежної безпеки округу Монтгомері капітана Оскара Гарсія, на грудях загарбника бачили якісь пристрої, схожі на вибухівку. Поліція підтверджує, що в підозрюваного може бути не лише вогнепальна зброя, але і "деякі пристрої". З будівлі корпорації було евакуйовано 1900 людей. Інцидент стався в Силвер Спрінге – найбільшому населеному пункті округу Монтгомері в центральній частині штату Меріленд, на північ від Вашингтона. На місце пригоди прибув поліцейський спецназ, а також співробітники ФБР. Зловмисник знаходився у вестибюлі офісу. Його вимоги так і не були повідомлені. У 2008 році Лі був заарештований і визнаний винним в організації несанкціонованої акції протесту біля головної будівлі Discovery. Крім того, протягом останніх двох років чоловік намагався організувати мітинги біля офісу компанії. За даними місцевих ЗМІ, Лі після арешту довелося пройти психіатричну експертизу. За словами представників поліції, 43-річний підозрюваний проживає у Вашингтоні. Джеймс Лі є главою організації під назвою Save the Planet Protest. Він стверджує, що програми телеканалу Discovery завдають шкоди уряду країни. На думку Лі, канал повинен посприяти скороченню народжуваності, оскільки «світ не потребує людей». На організацію мітингів біля будівлі Discovery Communications чоловік витратив декілька тисяч доларів.

За матеріалами Бі-бі-сі, Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі