Адвоката зниклого журналіста заблокували у його квартирі

Поділитися
Адвоката газети "Новий стиль", де працював зниклий журналіст Василь Кліментьєв, В'ячеслава Ізмайлова силові органи заблокували у власній квартирі.

Адвоката газети "Новий стиль", де працював зниклий журналіст Василь Кліментьєв, В'ячеслава Ізмайлова силові органи заблокували у власній квартирі.

Про це у четвер повідомив журналіст Олександр Акименко із посиланням на заступника головного редактора газети "Новий стиль" Петра Матвієнка, який прибув на місце події першим.

За словами Матвієнка, о 8 годині ранку до будівлі юриста прийшли троє у цивільному в супроводі 4 беркутівців. Вони проникли у передпокій квартири, зламавши зовнішній замок.

За даними, які надав Ізмайлов через домофон, серед тих, хто зайшов була слідчий УВС полтавської області Світлана Лоскот, яка веде справу, до якої він нібито причетний.

Водночас невідомо, в якості кого проходить Ізмайлов, і чого саме стосується ця справа.

Слідчий посилається на ухвалу суду, яку ані Ізмайлову, ані журналістам не демонструють.

Окрім того, через підозри у тому, що слідчі підкинули до квартири предмети, які можуть його скомпрометувати, адвокат викликав представників Дзержинського райвідділу міліції міста Харкова, які також прибули на місце події.

Через закриті двері чутно суперечку слідчого і Ізмайлова, в якій адвокат відмовляється надавати будь-які документи.

Станом на 14-14 правоохоронці готуються розпочати обшук квартири Ізмайлова.

Нагадаємо, вчора, 1 вересня, Петро Матвієнко повідомив, що зник один зі свідків у справі про зникнення головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Кліментьєва.

Раніше, 14 серпня, повідомлялося про те, що засновник і головний редактор інформаційної газети «Новий стиль» Василь Кліментьєв пропав безвісти. 11 серпня він виїхав з дому із невідомим чоловіком на автомобілі BMW сріблястого кольору у невідомому напрямку і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова 15 серпня порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство».

Пізніше, 25 серпня, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що зниклий журналіст міг стати жертвою «значущих людей», яких він критикував у своїх публікаціях.

За матеріалами «Української правди»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі