ЗМІ: Американські спецслужби пророкують швидку смерть президенту Єгипту

Поділитися
Американські спецслужби встановили, що президент Єгипту Хосні Мубарак невиліковно хворий, повідомила 18 липня The Washington Times.

Американські спецслужби встановили, що президент Єгипту Хосні Мубарак невиліковно хворий, повідомила 18 липня The Washington Times.

За інформацією видання, з американськими колегами солідарні також розвідки деяких європейських країн.

Спецслужби вважають, що 82-річний Мубарак хворий на рак шлунку і підшлункової залози, причому хвороба знаходиться у термінальній стадії.

Як підтвердження цих припущень зазначено часті поїздки президента за кордон.  Зокрема, навесні і літом 2010 року Хосні Мубарак переніс дві операції - у Німеччині і в Франції.

При цьому представник спецслужб зазначеної  центральноєвропейської країни повідомив виданню, що жити президентові Єгипту залишився менше року. За  його оцінками, Мубарак не доживе до наступних президентських виборів, які мають відбутися в Єгипті на вересень 2011 року.

Згідно з відомостями The Washington Times, американські військові вже аналізують ситуацію, що складеться в Єгипті і на Близькому Сході після смерті Мубарака.

Разом з тим, міністр торгівлі Ізраїлю Біньямін Бен-Еліезер18 липня оцінив стан Хосні Мубарака як «чудовий». За його словами, президент Єгипту ще довго керуватиме країною. Біньямін Бен-Еліезер зазначив також, що Мубарака «дуже гнівається» щодо чуток про його погане здоров'я і швидку смерть.

За матеріалами: Лента.Ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі