Сильний ураган залишив без енергопостачання 90 тисяч жителів Західної Грузії

Поділитися
Кількість абонентів, що залишилися в неділю, 12 вересня, без електроенергії у Західній Грузії через сильний вітер, за останні кілька годин збільшилася більш ніж удвічі, і в даний час вже складає 93,5 тисяч. Про це повідомив «Інтерфаксу» керівник прес-служби компанії «Energo-Pro Georgia» (колишня «Об'єднана енергокомпанія Грузії») Автанділ Двалішвілі.

Кількість абонентів, що залишилися в неділю, 12 вересня, без електроенергії у Західній Грузії через сильний вітер, за останні кілька годин збільшилася більш ніж удвічі, і в даний час вже складає 93,5 тисяч. Про це повідомив «Інтерфаксу» керівник прес-служби компанії «Energo-Pro Georgia» (колишня «Об'єднана енергокомпанія Грузії») Автанділ Двалішвілі.

«Ураганний вітер на заході країни не вщухає, що призводить до пошкодження все нових ліній електропередачі і аварійного відключення підстанцій і фідерів», - сказав представник компанії.

За його даними, особливо сильно вдарила стихія по району Імереті,а також по місту Кутаїсі, де електроенергія  наразі не подається близько 50 тисячам абонентів.

«Негода фактично зводить нанівець зусилля технічних бригад з ліквідації пошкоджень та відновлення енергопостачання», - зазначив представник компанії.

За відомостями грузинських ЗМІ, стихія в Західній Грузії, зокрема, в регіоні Імереті, зривала дахи з будинків і валила столітні дерева, через що тимчасово було перекрито рух і на одній з ділянок центральної автомагістралі Кутаїсі-Багдаді.

Нагадаємо, що Грузія за останній час неодноразово була без електроенергії через аварії на лініях передач.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі