РНБОУ не звільнила міністра оборони Єжеля

Поділитися
На засіданні Ради національної безпеки і оборони України (РНБОУ) в четвер, під час якого обговорювалася ситуація в Збройних силах України, не було ухвалено ніяких кадрових рішень, повідомив журналістам наприкінці засідання міністр оборони України Михайло Єжель.
На засіданні Ради національної безпеки і оборони України (РНБОУ) в четвер, під час якого обговорювалася ситуація в Збройних силах України, не було ухвалено ніяких кадрових рішень, повідомив журналістам  наприкінці засідання міністр оборони України Михайло Єжель."На засіданні Ради національної безпеки і оборони ухвалені потужні рішення, які стосуються перспектив розвитку Збройних сил", - сказав він та зазначив, що прийнято рішення протягом місяця подати конкретні пропозиції з удосконалення Збройних сил. "Грошей дадуть", - підкреслив міністр. Відповідаючи на питання про те, чи розглядалися на засіданні кадрові питання, він зазначив: "Ви ж бачите, ось я стою перед вами - живий і здоровий. Немає ніяких кадрових призначень. Ось моя команда. Живі—здорові, йдемо працювати". У свою чергу радник президента, екс-міністр оборони Олександр Кузьмук зауважив, що на засіданні РНБОУ керівництву Збройних сил України доручено до кінця липня представити плани з удосконалення системи керівництва Збройними силами, структури Міністерства оборони і Озброєних сил. При цьому він підкреслив, що план засідання РНБОУ не передбачав кадрових питань. "Я бачив питання вдосконалення структури Збройних сил, шляхи виведення їх у нормальний стан", - сказав А.Кузьмук. Відкриваючи засідання Ради нацбезпеки і  оборони, Президент Віктор Янукович не виключив жорстких кадрових рішень. «Мені здається, що потрібно приймати радикальні заходи і щодо кадрових питаннях, і щодо питань фінансування», — заявив президент. Раніше «Дзеркало тижня» повідомляло про незадоволеність президента ситуацією в армії і можливу відставку міністра оборони Михайла Єжеля.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі