Путін зустрівся з Януковичем у Криму

Поділитися
Голова уряду Російської Федерації Володимир Путін провів робочу зустріч з президентом України Віктором Януковичем у Криму. Про це повідомляє прес-служба уряду РФ.

Голова уряду Російської Федерації Володимир Путін провів робочу зустріч з президентом України Віктором Януковичем у Криму. Про це повідомляє прес-служба уряду РФ.

Під час зустрічі Янукович зазначив: «Ви приїхали напередодні свята військово-морського флоту Росії. Звичайно, те, що ми з вами помітили і раніше говорили - потрібно об'єднувати зусилля України і Росії для того, щоб підняти рівень економіки наших країн. Без створення конкретних механізмів це неможливо зробити».

У свою чергу Путін розповів про те, як проїхав по Криму на триколісному мотоциклі і побував на шоу байкерів. «Хочу вам передати привіт від хлопців, від байкерів і слова подяки. Дійсно неформально, окрім декількох слів, які я їм сказав, так публічно, я ще з ними поспілкувався, вони в неформальній обстановці просили передати вам  найкращі побажання, подяку», - сказав він.

«Що стосується ділової частини, то тут, дійсно, є про що поговорити. У нас фактично товарообіг, не зважаючи на те, що він впав значно в 2009 році, вийшов на докризовий рівень вже. І є просування з   багатьох напрямків. З високотехнологічних, я б усе-таки виділив авіацію і космос. У нас непогано йде робота з АН-70. Ми багато говорили ще з колишнім урядом і з колишнім президентом. Але зараз вирулюємо на продовження спільної роботи з АН-148, двигунами для інших типів літаків і для вертольотів. Наш вертолітний парк у значній мірі (російський маю на увазі) укомплектовано двигунами з України. У космосі хороші перспективи. Ну і, звичайно, в енергетиці, - про це поговоримо окремо», - сказав Путін.

Нагадаємо, що Путін відвідав в суботу, 24 липня, з одноденним робочим візитом  Крим. Напередодні з Януковичем зустрічався патріарх Московський Кирило і вручив йому орден.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі