Азаров сподівається, що будівельники встигнуть до Євро-2012

Поділитися
Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав з Днем будівельника працівників галузі і зазначив, що саме на них «держава покладає відповідальні завдання, від реалізації яких багато в чому залежить майбутнє кожного громадянина України».
Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав з Днем будівельника працівників галузі і зазначив, що саме на них «держава покладає відповідальні завдання, від реалізації яких багато в чому залежить майбутнє кожного громадянина України».«І жодних сумнівів у вашій професійності, жодних сумнівів, що Україна вдало підготується і успішно проведе фінальні ігри чемпіонату Європи 2012 року з футболу, зведе довгоочікувані мости, побудує дороги, а також реалізує сотні потужних інфраструктурних проектів», - мовиться в поздоровленні Азарова, розміщеному на урядовому порталі. «Порівнюючи рік минулий і поточний, бачимо, що за п’ять місяців спільної напруженої роботи нам з вами вдалося подолати негативні тенденції. Крок за кроком ми виходимо з кризи та створюємо умови для розвитку вітчизняної будівельної галузі», - заявив прем'єр. Нагадаємо, що чемпіонат Європи з футболу 2012 року спільно проводять Україна і Польща. В Україні матчі пройдуть у Києві, Донецьку, Львові і Харкові. За даними Держкомстату, падіння в будівельній галузі за січень-лютий 2010 року (до аналогічного періоду минулого року) складало 20,9%. За період січень-червень воно сповільнилося до 19,3%. Якщо падіння скорочуватиметься такими темпами (на 0,4 пп. у місяць), то через вже декілька років будівельники вийдуть в нуль.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі