У дев'яти містах України дозволили провести салют на честь Дня Незалежності

Поділитися
Міністерством оборони України прийняло рішення, у зв'язку з поліпшенням погодних умов на переважній території країни, дозволити проведення святкових фейєрверків у дев'яти українських містах. Про це 21 серпня повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.
Міністерством оборони України прийняло рішення, у зв'язку з поліпшенням погодних умов на переважній  території країни, дозволити проведення святкових фейєрверків у дев'яти українських містах. Про це 21 серпня повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.Згідно з наказом міністра оборони Михайла Єжеля, 24 серпня 2010 року в 22:00 святкові фейєрверки відбудуться в Києві, Севастополі, Одесі, Керчі, Вінниці, Львові, Житомирі, Рівно і Дніпропетровську. У Києві з нагоди 19-той річниці Незалежності України здійснять 20 випалів з п'яти позицій: Володимирської гірки, майданчика біля музею Великої вітчизняної війни, парку Перемоги (Дніпровський район), проспекту Маяковского (Деснянський район), стадіону Національного університету оборони України. Водночас, КМДА підкреслює необхідність дотримання правил протипожежної безпеки під час святкових і вихідних днів і закликає киян не використовувати самостійно пожежонебезпечні піротехнічні засоби. Нагадаємо, раніше в Міноборони і КМДА вирішили не проводити салютування з нагоди святкування Дня Незалежності. Це було пов'язано з високим рівнем пожежонебезпечності через спеку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі