Мати Майкла Джексона судитиметься з AEG Live

Поділитися
© mywishlist.ru
Мати Майкла Джексона подає до суду на компанію AEG Live - організатора прощальних концертів поп-короля в Лондоні. У позові Кетрін Джексон звинувачує компанію в тому, що вона не виконала укладеної раніше угоди, а також у смерті сина. Про це в середу, 15 вересня, повідомили місцеві ЗМІ.
Мати Майкла Джексона подає до суду на компанію AEG Live - організатора прощальних концертів поп-короля в Лондоні. У позові Кетрін Джексон звинувачує компанію в тому, що вона не виконала укладеної раніше угоди, а також у смерті сина. Про це в середу, 15 вересня, повідомили місцеві ЗМІ.На думку Кетрін, відповідальність за дії Конрада Мюррея - особистого кардіолога Майкла Джексона, якого звинувачують у ненавмисному вбивстві, - несе саме AEG Live. Представники компанії не коментують ситуацію, посилаючись на те, що вони поки що не отримали позов. Крім того, не відомо, які саме вимоги висуне матір Джексона. Повідомляється тільки те, що не лише вона виступає як сторона обвинувачення, але й троє дітей співака. Нагадаємо, що Майкл Джексон помер у червні 2009 року у віці 50 років від зупинки серця. Смерть співака настала внаслідок передозування пропофолу й інших препаратів. За версією слідства, ліки сильної дії були введені пацієнтові без жодної на те необхідності. Поп-король пішов із життя за два тижні до початку великого концертного туру, за допомогою якого він планував повернутися на сцену. Співак готував серію з 50 виступів. Конрада Мюррея найняли незадовго до початку концертного туру. Суд у справі лікаря заплановано на січень 2011 року. Якщо Конрада Мюррея визнають винним у смерті Джексона, йому може загрожувати тюремне ув'язнення строком до чотирьох років.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі