UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мають колосальний досвід і знання, які прискорять перемогу: Сирський про нових заступників

Головком привітав військових на нових посадах.

© Володимир Зеленський / Telegram
Володимир Зеленський / Telegram
Володимир Зеленський / Telegram
© Володимир Зеленський / Telegram
Володимир Зеленський / Telegram
© Володимир Зеленський / Telegram
Володимир Зеленський / Telegram
© Володимир Зеленський / Telegram
Володимир Зеленський / Telegram

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський сказав, що його новопризначені заступники та заступники начальника Генерального штабу мають колосальні знання та досвід, які прискорять перемогу України у війні з Росією.

Про це він зазначив у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Нова команда Сирського: основна інформація, успіхи та невдачі

«Хочу привітати нових заступників Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України Анатолія Баргилевича, ними стали: бригадний генерал Володимир Дмитрович Горбатюк, бригадний генерал Михайло Васильович Драпатий, бригадний генерал Олексій Миколайович Шевченко.

А також два нові мої заступники: полковник Вадим Олегович Сухаревський та полковника Андрій Валерійович Лебеденко.

Всі вони є досвідченими офіцерами, які мають колосальні знання та досвід, який неодмінно прискорить нашу перемогу», − наголосив Сирський.

Читайте також: Україні потрібен свіжий підхід на полі бою — новий головнокомандувач

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення 8 лютого повідомив про звільнення Валерія Залужного з посади Головнокомандувача та призначення генерал-полковника Олександра Сирського новим головнокомандувачем ЗСУ.

Читайте також: Новий Головнокомандувач ЗСУ Сирський: біографія, досягнення та невдачі

Глава держави додав, що до керівництва Збройними силами України приступає нова управлінська команда. Водночас Зеленський зазначив, що запропонував Валерію Залужному й надалі бути в команді.

У своєму відеозверненні 10 лютого, коментуючи призначення нових заступників Сирського та Баргилевича, Зеленський сказав, що до виконання нових обовʼязків «приступають люди, яких добре знають в армії і які самі добре знають, що потрібно армії. Бойові командири цієї війни, чий досвід буде корисним саме на загальноармійському рівні».