UA / RU
Підтримати ZN.ua

Уряд призначив Дейнегу та Шевченка заступниками Резнікова

У свою чергу генерал Павлюк вранці уже приступив до виконання обов'язків перго замміністра. 

Уряд призначив засновника фонду «Повернись живим» Віталія Дейнегу та ексдепутатат та колишнього посла в Канаді Андрія Шевченка на посади заступників міністра оборони, повідомив представник Кабінету міністрів в Верховній раді Раді Мельничук.

Рішенням Кабінету міністрів від 21 лютого Дейнегу Віталія Олеговича призначено заступником Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а колишнього журналіста, ексдепутата та посла України в Канаді у 2015-2021 роках Шевченка Андрія Віталійовича заступником Міністра оборони України з питань європейської інтеграції.

Нагадаємо, минулого тижня уряд після скандалу із закупівлями Міноборони продуктів для військових звільнив  першого заступника міністра оборони Івана Руснака, заступника глави Міноборони Олега Гайдука та заступника міністра стратегічних галузей промисловості Олександра Котія.

Водночас першим заступником міністра оборони було призначено генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Вранці 21 лютого Павлюк повідомив, що уже офіційно приступив до виконання своїх обов’язків на посаді в Міноборони.

Тоді ж Олексій Резніков заявив, що "це не останні кроки з перезавантаження Міноборони" та анонсував додаткові зміни в команді.

Читайте також: Одне яйце за 17 грн: голова НАЗК пояснив, чому в Міноборони не спрацював антикорупційний механізм

Нагдаємо, що останній скандал довкола закупівельних цін на продукти харчування для військових частин висвітлив багато гострих питань стосовно ризиків таємності оборонних контрактів. Детальніше про це читайте у матеріалі Володимира Даценка «Що таємного в оборонних закупівлях, які не пов’язані зі зброєю?».