UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львівській області на дистанційне навчання переведено понад 85% шкіл

Навчання продовжується в дошкільних закладах та в початковій школі.

Після переходу до «жовтого» рівня епіднебезпеки з четверга, 23 вересня, у Львівській області на дистанційну форму навчання перевели понад 85% шкіл, зазначається в наказі Департаменту освіти Львівської ОДА.

Зазначається, що  учні та студенти припинили відвідування навчальних закладів, окрім вихованців дошкільних закладів та учнів початкових класів. В звичному режимі також продовжують працювати освіті заклади, в яких не менше 80% персоналу вакциновано від COVID-19.

Напередодні міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що всі школи Львова продовжать роботу після переходу України у «жовту» зону епіднебезпеки.

Міністерство охорони здоров'я України хоче зробити обов'язковою вакцинацію проти коронавірусу для представників деяких професій, зокрема працівників сфери освіти.

Читайте також: Дистанційки не буде: у Києві працюють всі дитсадочки та школи – КМДА

Нещодавно чиновники запропонували батькам контролювати питання вакцинації вчителів. Звісно, вакцинація важлива, і не тільки вчителів. Але конкретно у школах – чи достатньо цього, аби захистити дітей від коронавірусу? Що думають про це самі педагоги? Читайте у матеріалі вчителя Михайла Девдери «Чи врятують учителі українців від коронавірусу?» у ZN.UA.