UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ярмоленко порадив фанам "сидіти вдома", а Гусєву "соромно виходити на вулицю"

Поразка киян від "Генка" на старті Ліги Європи явно не сподобалося уболівальникам: свою думку фанати висловили прямо на стадіоні.

Після гри "Динамо" з "Генком" в рамках групового раунду Ліги Європи, в якій кияни несподівано поступилися 0:1, київські футболісти по-різному сприйняли демарш вболівальників, що став реакцією на незадовільний результат.

Атакуючий півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко вважає, що трибуни у важкі моменти повинні підтримувати його команду, навіть незважаючи на те, що вона вже довгий час розчаровує.

"Звичайно, результати не вражають, але оскільки половина хворіли, а вони вболівали проти нас, то краще нехай сидять вдома і не приходять", - зазначив Ярмоленко після гри.

"Нам зараз важко. Так, ми не показуємо зараз видатну гру, але треба нас підтримати. Мені здається так", - вважає півзахисник.

Нагадаємо, що у кінцівці поєдинку динамівські вболівальники у фан-секторі розвернулися спиною до футбольного поля, висловивши таким чином своє невдоволення діями команди.

Півзахисник Олег Гусєв, один із ветеранів "Динамо", взяв удар на себе, відправившись до трибун на не зовсім приємну розмову.

"Хлопці висловили свою думку. Нам нічого не залишалося, як принести вибачення за такі результати", - розповів 30-річний Гусєв.

"Коли немає результату, все погано. Ми створюємо моменти, але не забиваємо, втрачаємо очки, а з ними і впевненість у собі. І все тільки ускладнюється... Дуже важко. Мені соромно вже на вулицю виходити. Далі "Динамо" падати нікуди", - резюмував засмучений футболіст.

Півзахисник київської команди, який виступає за неї упродовж 11 сезонів, безсумнівно стурбований невдачами, спробував прокоментувати безпосередньо ігрові аспекти.

"Команда у нас молода, багато нових людей. Деякі вперше потрапили в таку ситуацію, коли ставляться максимальні завдання, а все геть погано. Не кожен може зібратися у таку важку хвилину і показати все, на що здатний. Було багато браку, втрат. В принципі, за рахунок цього і програли", - резюмував Гусєв.

Відзначимо, що наступний матч Ліги Європи кияни проведуть 3 вересня у Відні - там їм буде протистояти австрійський "Рапід". !zn

Читайте також:

Блохін знову задоволений грою "Динамо", незважаючи на чергову поразку

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Динамівець Алієв відповів "лохам", розповівши про плани на майбутнє