UA / RU
Підтримати ZN.ua

Володар Кубка Гагаріна українець Касянчук повернувся до московського "Динамо"

Український нападник після нетривалої паузи продовжить підкорювати серця московських уболівальників і намагатиметься здобути другий трофей у своїй кар'єрі.

Український нападник Костянтин Касянчук, який до останнього часу залишався без чинного контракту, підписав новий договір із московським "Динамо".

Нагадаємо, українець виступав за москвичів у минулому сезоні і допоміг команді завоювати головний трофей Континентальної хокейної ліги-Кубок Гагаріна. І нехай статистика Касянчука не вражає - 20 (10+10) очок у 54 матчах - його внесок у перемогу динамівців дійсно істотний: українець вирізняється підвищеною працездатністю, будучи хорошим майстром руйнування атакуючих дій суперника.

Відзначимо, що в кінці травня Касянчук привозив Кубок Гагаріна до Києва, проте вже тоді було відомо, що "Динамо" не буде продовжувати контракт з українським хокеїстом, пославшись на омолодження складу. Однак, за нашою інформацією, динамівці залишили за собою можливість підписати корисного гравця саме на вирішальний період в чемпіонаті - плей-офф. Касянчук розглядав кілька варіантів продовження кар'єри, в тому числі і з "Донбасом", тим не менш, до початку чемпіонату КХЛ залишався без роботи.

Між тим, динамівці все-таки зважилися на підписання контракту з українським хокеїстом, тим більше, що в одному зі стартових матчів москвичі втратили одного з ключових гравців нападника Сергія Соїна, який в одному з епізодів у матчі з "Нафтохіміком" зламав ключицю. Як би там не було, але наставник "Динамо" Сергій Знарок чудово знайомий з можливостями Касянчука, тому навряд чи хотів відмовлятися від такого виконавця у своєму колективі.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні Касянчук взяв участь у двох контрольних матчах української збірної проти Франції, відзначившись, щоправда, лише точними виконаннями булітів у серіях післяматчевих кидків. !zn

Читайте також:

Добкін повідомив про припинення існування хокейного клубу в Харкові

У Луганській і Донецькій областях у вересні відкриють дві льодові арени

У НХЛ планують створити свою версію Ліги Чемпіонів

Збірна України з хокею вирушить на чемпіонат світу в корейський Сеул