UA / RU
Підтримати ZN.ua

Відомий боксер Костя Цзю допоможе Повєткіну підготуватися до бою із Кличком

Менеджмент російського боксера Олександра Повєткіна завершує формування тренерського штабу на бій із Володимиром Кличком.

Відомий фахівець Олександр Зімін, що днями відновив співпрацю з Олександром Повєткіним не виключає, що колишній чемпіон світу у легкій вазі за версіями WBC, WBA і IBF Костя Цзю увійде у тренерську команду суперника Володимира Кличка.

Принаймні ймовірність того, що Цзю знову почне ділитися досвідом з Олександром Повєткіним, як це було у 2012 році, досить висока.

"Яка ймовірність того, що Костянтин Цзю увійде у тренерський штаб Повєткіна? Думаю, що тренерський штаб буде змінено. Не можна сказати, що будуть якісь кардинальні зміни, але щоось ми, безумовно, виправимо. Повторюся, всі рішення будуть прийматися у серпні", - зазначив в інтерв'ю "Советскому спорту" Зімін.

Зазначимо, що Костя Цзю свого часу успішно підготував Повєткіна до бою з американцем Хасімом Рахманом: 29 вересня 2012 року росіянин впевнено здолав свого суперника - матч завершився у другому раунді технічним нокаутом.

"Зараз займаємося ЗФП, процес підготовки знаходиться на першому етапі і триватиме до 3 серпня. Вже після третього числа ми зберемося всі разом і вирішимо всі питання, які будуть стосуватися і подальшого процесу підготовки, та тренерського складу", - розповів про плани на майбутнє Зімін.

Відзначимо, що спочатку планувалося підключити до підготовки Повєткіна відомого тренера Фредді Роуча, але американець не зумів приїхати у Росію через щільний графік роботи.

Володимир Кличко також розпочне свою підготовку до зустрічі з Повєткіним, яка відбудеться 5 жовтня у Москві, у серпні - цілком можливо, що готувати його буде тренерський штаб з Джонатаном Бенксом і Джеймсом Алі Баширом. !zn

Читайте також:

Василь Ломаченко - за крок від підписання першого контракту у професійному боксі

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим