UA / RU
Підтримати ZN.ua

В "Арсеналі" підтвердили, що команда не прибуде до Сімферополя на матч із "Таврією"

Схоже, що у київському клубі так і не зуміли вирішити проблеми з фінансуванням - команда не вирушила на черговий календарний матч Прем'єр-ліги, ініціативна група гравців і вболівальників звернулася по допомогу до голови України.

Київський "Арсенал" не зумів прибути до Сімферополя на поєдинок 14-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти місцевої "Таврії".

Про це сайт football.ua повідомив, посилаючись на коментар спортивного директора "Арсеналу" Владислава Ващука.

"Так, ми залишаємося у Києві - сьогоднішнього матчу з Таврією не буде", - повідомив Владислав Ващук.

При цьому Ващук зазначив, що він не володіє ситуацією у клубі - за все, за його словами, поки що відповідає гендиректор "Арсеналу" Віктор Головко.

Згідно з регламентом змагань Прем'єр-ліги, за неявку на матч команді має бути зараховано технічну поразку. А за друге порушення - клуб знімається з чемпіонату. Втім, неявку тієї чи іншої команди на певний матч може зафіксувати лише головний арбітр.

Раніше стало відомо, що київський "Арсенал", за його ж словами, покинув інвестор команди бізнесмен Олександр Онищенко, який прийняв київський клуб із рук Вадима Рабиновича взимку 2013 року.

Нагадаємо, 23 жовтня Віктор Головко зазначив, що у разі, якщо за найближчі три дні "Арсенал" не знайде джерел для фінансування, клуб припинить існування.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Арсенал" - на 14-му місці турнірної таблиці Прем'єр-ліги.

У минулому сезоні через фінансові проблеми з чемпіонату Прем'єр-ліги було знято криворізький "Кривбас", який згодом втратив ліцензію Федерації футболу України і припинив своє існування.

Між тим, у клубі не припиняють шукати варіанти порятунку - Ініціативна група вболівальників і футболісти київського "Арсеналу" звернулися до президента України Віктора Януковича з відкритим листом, в якому ознайомили голову держави зі сформованою ситуацією.

Про офіційну реакцію на лист президенту поки не повідомлялося. !zn

Читайте також:

Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто "не знає, що робити з футболом"

"Арсенал" розрахувався з боргами, уникнувши санкцій від футбольних інстанцій

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"